www.sintinschalkhaar.nl

 


www.sintinschalkhaar.nl
http://www.facebook.com/sintinschalkhaarLike ons op facebook!


www.sintinschalkhaar.nl

Welkom op de website van Sint in Schalkhaar

!!Penningmeester gezocht Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar!!

Stichting Sinterklaasintocht Schalkhaar is een stichting die al héél veel jaren met hart en ziel zich inzet voor een fantastisch kinderfeest, namelijk de Sinterklaasintocht.

Elk jaar weer staan de kinderen samen met hun ouders en grootouders de Sint, de pietenband en zijn Pieten op te wachten en begeleiden hen dan naar sporthal de Westenberg. Om in de sporthal nog een groot en gezellig feest te vieren.

De Stichting is op zoek naar iemand die kennis heeft van financiële zaken. Wil jij ons als penningmeester helpen met het besturen van de stichting? Vind je ook dat het kinderfeest voort moet blijven bestaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken we in een penningmeester?
• Verantwoordelijkheid voor het financiële beleid van de stichting
• Opstellen van het jaaroverzicht
• Financiële verslaglegging aan de commissieleden

Wat heeft de commissie je te bieden?
- Een gezellige groep enthousiaste leden die allemaal maar één doel hebben: Een fantastisch kinderfeest.
- Vanaf september t/m november een aantal bijeenkomsten.
- Positieve energie
- Samen staan we sterker dan alleen!!

Ben je dit of ken je iemand die dit goed kan? Geef dit door via sint@sintinschalkhaar.nl en wij nemen graag contact met je op.
Uiteraard kun je je ook aanmelden om eerst extra informatie te ontvangen, om daarna een mogelijk besluit te kunnen nemen.
Ben je geen penningmeester maar lijkt het je wel leuk te helpen bij de voorbereidingen? Neem gerust contact met ons op!


_________________________________________________________________________________________________________

DJ Sinterklaas opent disco in Schalkhaar!

25 November was het dan eindelijk zover! Sinterklaas bracht samen met zijn Pieten een bezoek aan Schalkhaar. Vanaf Park Braband gingen ze met een stoet richting sporthal de Westenberg. Sinterklaas in de koets gevolgd door de Pietenband en alle andere Pieten. De stoet werd steeds groter naarmate ze de sporthal naderde.

Tijdens het verhaal zaten de kinderen aandachtig te kijken en luisteren naar wat er gaande was. De hoofdpiet dacht dat Sinterklaas ziek was, hij lag maar de hele tijd op bed. Maar Sinterklaas was helemaal niet ziek, hij had een grote verrassing voor alle Pieten en kinderen. Sinterklaas is in de leer geweest bij DJ Piet om zelf te kunnen draaien tijdens de disco. Dit moest allemaal in het grootste geheim gebeuren. Gelukkig konden de kinderen het geheim goed bewaren en waren alle Pieten erg verrast op het moment dat Sinterklaas achter de draaitafel stond.

Ook de Jazzgroep van SVS Jazzdance was dit jaar weer van de partij. Zij lieten hun mooiste dansmoves zien aan alle kinderen en ouders uit Schalkhaar.

Nadat Sinterklaas had laten zien dat hij de draaitafel kon bedienen ging de DJ Piet verder met de Disco en ging Sinterklaas samen met de Pieten richting de kinderen om samen met de kinderen te dansen op de muziek en om natuurlijk op de foto te gaan.

Aan het eind van het feest kregen de kinderen nog wat lekkers en gingen ze voldaan naar huis.

Sinterklaas heeft een erg leuk feest gehad en ziet iedereen graag volgend jaar weer terug in Schalkhaar!

Vind u het ook zo belangrijk om zo’n leuk kinderfeest in stand te houden? Zonder jullie hulp kan het niet! Wij zijn altijd op zoek naar commissieleden, collectanten, hulpouders op de zaterdag en zondag etc. Lijkt u dat wat? Aarzel dan niet en geef je op als vrijwilliger en help volgend jaar mee om weer net zo een feest neer te zetten voor de kinderen! Opgeven kan via sint@sintinschalkhaar.nl

Klik hier om de foto's te bekijken!!

www.sintinschalkhaar.nl