www.sintinschalkhaar.nl

 


www.sintinschalkhaar.nl
http://www.facebook.com/sintinschalkhaarLike ons op facebook!


www.sintinschalkhaar.nl

Welkom op de website van Sint in Schalkhaar

Gezellig dansfeest in Schalkhaar

Zondag 26 november was het eindelijk zo ver, de dag waar alle kinderen van Schalkhaar naar uit hadden gekeken.

Samen met zijn Pieten kwam Sinterklaas om 13.30 uur naar Schalkhaar om met de kinderen vanaf woonzorgcentrum Park Braband naar de Sporthal Westenberg te lopen. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het tijdens de intocht helemaal droog! De zon scheen zelfs nog even.

De Pietenband liep samen met de majorettes voorop, gevolgd door Sinterklaas en de Burgemeester in de koets met paard. Onderweg stonden er veel kinderen met hun ouders en grootouders te wachten en sloten zich aan bij de optocht.

Eenmaal aangekomen bij de Sporthal waren de zang en danspieten de kinderen aan het opwarmen met oude en nieuwe Sinterklaasliedjes.

Er was een Maestro wedstrijd onder de pieten, ze lieten zien hoe goed ze konden dirigeren. Twee pieten konden er helemaal niks van. De Hoofdpiet leek er eerst ook niks van te kunnen, tot ieders verbazing deed hij het super goed. De jury koos dan ook unaniem voor de Hoofdpiet.

Na de wedstrijd was er nog een disco. Onder leiding van de DJ Piet dansten de kinderen samen met pieten in de zaal op leuke dansmuziek.
De meiden van de SVS Jazzdance voerden nog twee dansjes op ter verrassing aan Sinterklaas. Tijdens de disco liep Sinterklaas samen met Hoofdpiet in de zaal om de kinderen een hand te geven en samen op de foto te gaan. Alle kinderen kregen zo de kans om nog dichter in de buurt bij Sinterklaas te zijn.

Als afsluiter kregen de kinderen nog iets lekkers bij de uitgang. Het was weer een zeer geslaagd Sinterklaasfeest in Schalkhaar. Zijn jullie er volgend jaar weer bij? Wij komen zeker weer!
Klik hier om de foto's te bekijken!!

www.sintinschalkhaar.nl